sâmbătă, 1 octombrie 2011

Askin' questions like you've already known the answer

1)      De ce tocmai persoanele carora nu le pasa, se ataca cand nu au vesti despre tine?  
R: Pentru ca devin nesiguri, atunci cand nu stiu ce se intampla cu tine.Sunt vizibil intimidati de atitudinea, viata si gandirea ta, realizand ca nu te pot controla si ca reprezinti o adevarata concurenta in lupta lor de a ajunge intr-un anumit punct.                                                                                        
2)       De ce, pentru persoana iubita ajungi sa reprezinti sensul vietii sale, si nu ramai doar partea favorita din aceasta?
R: Pentru ca oamenii cred ca cel mai de pret lucru pe care-l pot face pentru persoana iubita consta in sacrificiul respectiv daruirea intregii vieti. Astfel, totul ajunge sa capete sens datorita prezentei tale, pentru ca esti iubit foarte mult si se uita de conceptul care sustine ca ,, Nimeni nu poate pierde pe nimeni, deoarece nimeni nu detine pe nimeni’’.
3)    De ce nu suntem indeajuns de pregatiti, cand simtitm noi ca suntem pregatiti?
R: Pentru ca nu puteam fi obiectivi cand vine vorba de noi insine. Cand ne dorim foarte mult un lucru pierdem din vedere detaliile care ne-au condus catre respectiva dorinta si ajungem sa ne autoimpunem ca suntem pregatiti sa luptam si sa facem fata provocarilor. Adevarul este, de cele mai multe ori, diferit din simplul fapt ca dorinta ne face neatenti.
4)      De ce intr-o relatie unul iubeste mai mult?
R: Din simplul fapt ca totul trebuie sa fie in echilibru. Doua persoane trebuie sa se completeze reciproc pentru a forma un cuplu. Unii dintre noi pot iubi doar pana intr-un punct, iar mai departe intervine ratiunea. Ceilalti lasa ratiunea de-o parte si se lasa in voia sentimentelor. Nu putem controla sau schimba acest lucru.
5)      De ce suntem raniti doar de persoanele la care tinem mai mult?
R:  Pentru ca doar de ele ne pasa. Nu ne intereseaza sau afecteaza asa de mult parerile, faptele sau gandurile celor care nu ne sunt alaturi sau care nu ne cunosc, insa suntem raniti cand cei care se presupune ca ne erau alaturi neconditionat si cei in care am avut incredere, lasandu-i sa ne cunoasca, te dezamagesc.

3 comentarii:

  1. niste chestii bune de retinut in viata...si totusi unele intrebari raman fara raspunsuri..raspunsuri pe care numai noi le putem gasi...>:D< si la multe view-uri!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. !! Ai pus punctul pe i..atat adevar in randuri pe care nu le citesc prea multi,succes in continuare :).

    RăspundețiȘtergere