sâmbătă, 10 noiembrie 2012

A fi tanar



Incep sa cred ca viata nu e despre deciziile corecte pe care le faci, ci mai degraba despre greseli, despre puterea de a te bucura de fiecare zi, petrecerea timpului cu persoanele dragi in compania carora te simti ca in familie.
Trebuie sa traiesti in felul tau.
Vine un timp si pentru probleme... poate chiar ne axam numai pe ele si uitam ce inseamna sa traim, uitam sa ne simtim bine, uitam sa ne bucuram de ceea ce ne place.
Esti tanar doar o data, ai o singura sansa de a face totul fara regrete, ai o singura data voie sa gresesti de cate ori vrei si sa indrepti totul dupa, o singura sansa la simplitate.
Libertatea noastra inca nu e ingradita de nimic, entuziasmul nu ne-a parasit, suntem exemplul viu al inocentei, al frumosului, a ceea ce este pur.
Este pacat, multi tineri se ascund de propriul lor suflet, se grabesc sa creasca, isi aleg cea mai urata, grea si dezgustatoare cale de a trai. Imi pare rau pentru ei, imi pare rau pentru toti care nu sunt in stare sa aiba bun simt, respect pentru viata lor si a altora.
Uneori ma demoralizeaza total prostia pe care o aleg, deciziile fundamental gresite pe care nu le revizuiesc, situatiile in care se pun singuri, dezgustul pe care il au pentru ceilalti sau pentru lumea in care traiesc. Sunt atat de slabi...
Dar ceilalti... ceilalti merita totul! Mergem inainte pas cu pas, iar pasii tineretii ne conduc numai catre esenta vietii, bucuria aceea fara motiv, entuziasmul nebanuit, dorinta de cautare, de aventura, momentele de maxima intensitate. Acum ne cream amintirile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu