marți, 14 iunie 2011

We all need saving...

Trebuie sa fie mai mult in acesta lume decat ceea ce vad eu, decat ceea ce vedem noi toti. Refuz sa cred ca este vorba numai de egoism, rautate, superficialitate, suferinta si momente scurte de fericire. Acest intreg ansamblu de incercari pentru a ghici varianta corecta pe care trebuie sa o urmam si de acceptari dureroase, cand nu primim ceea ce ne dorim, nu par corecte.
Chiar si cand vine vorba de fericirea implinirii unui vis, trebuie sa fie vorba de mai mult.
Este incredibil cum totul se leaga, cum totul are o legatura,o explicatie. Dintr-un motiv sau altul, totusi, refuzam sa realizam ca totul este perfect si incepem sa schimbam cat putem, crezand ca facem ceea ce trebuie. Ne lasam prada lucrurilor nesemnificative, nu este vorba de bani sau de faima, nu este vorba nici macar de noi, este vorba despre viata tuturor. De ce sa irosim posibilitatea de a trai intr-o lume benefica pentru noi? Nu trebuie sa fie o viata lipsita de griji sau de probleme, pentru ca trebuie sa demonstram ca meritam ceea ce ne dorim, insa incercarile nu ar trebui sa dureze atat de mult si nu ar trebui sa esueze vreodata. Sa nu omitem faptul ca totul se intampla cu un motiv si nu mereu ne dam seama care este acesta.
Uneori ma intreb cat de mult insemana visurile noastre? Sau daca deciziile pe care le luam au o importanta mai mare decat ne-am putea da noi seama? Incerc sa ma conving ca visurile coincid cu ceea ce este corect pentru noi sa facem, cat traim, iar deciziile pe care le luam, afecetaza la randul lor deciziile celorlalti. Asadar, este esential sa visam, sa ne dorim diverse lucruri, doar ca trebuie sa luptam in nenumarate randuri pentru implinirea lui. Cat despre decizii... sunt extrem de importante, pe langa faptul ca ne definesc, ne conduc catre implinirea destinului nostru sau catre esecul fiecaruia de a se indoi de sine si de a ceda.

2 comentarii: