joi, 1 decembrie 2011

The morning brings the mistery, the evening makes it history

 - Destinul nimanui nu-l conduce catre moarte sau trufie. Nu toata lumea alege ceea ce este corect si este nevoit sa suporte consecintele. Nu toti isi indeplinesc asa numita ,, legenda persoanla’’.
 - Toata treaba asta cu destinul este doar o chestie de credinta.
Sau de intrepretare.
 - De credinta. Pentru ca sti… Daca crezi din adancul inimii in ceva… atunci asa este. Credinta are o putere extraordinara si anume de a da ‘’viata’’. Vorbesc despre vocea interioara. I-as putea spune chiar convingere.
 - Si acesta convingere… Depinde de noi? Sau ne-o da cineva?
 - Depunde cum privesti. Ambele variante se pot intampla, dar ma refer ca daca crezi cu adevarat in ceva…
 - Se intampla datorita tie? Sau se intampla in favoarea ta?

Si pana la urma ce conteaza?! Totul ti se intampla tie, pentru tine, datorita tie, in favoarea ta, ramane de vazut daca fiecare poate sa profite de acest lucru. Viata este grea, iar adevarul si dreptatea sunt lucruri relative. Niciodata n-o sa stim sigur cine are dreptate sau daca ceea ce gandim noi este corect sau nu, pentru ca suntem oameni, prin definitie pana si obiectivitatea noastra este subiectiva.
Diminetile ne rezerva un viitor, care seara devine deja trecut, iar momentul in care stam si meditam asupra ceea ce ni s-a intamplat, cu bune si cu rele, ne face sa ne amintim ca traim, ca prezentul conteaza, ca viata este a noastra, ca noi controlam totul.

Un comentariu: