sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Things will never be the same

Am spus-o si  o voi repeta de cate ori ma simt blocata intr-o lume, in care visurile, sperantele si increderile in fortele proprii si in ceilalti sunt puse la incercare... Viata este mai mult de atat!
In contiuare, cred cu tarie ca viata nu se rezuma la activitatile si idealurile superficiale, pe care majoritatea oamenilor le au sau la modul de gandire egoist care , de regula, urmareste implinirea unui singur ideal: acumularea de cat mai multi bani.
Viata inseamna pentru fiecare ceva diferit, insa practic este aceeasi pentru toti. Este reprezentarea trairilor noastre, a fericirii si a tristetii, a bucuriei si a suferintei, a castigurilor si a esecurilor, a iubirii si a dezamagirilor. Viata este ansamblul perfect si echilibrat intre bine si rau, iar noi, in calitate de oameni, avem puterea de a alege echilibrul, binele sau raul. Indiferent de alegerea facuta nu vom exclude nicio varinta, ci doar intensitatea si modul in care acestea isi vor pune amprenta asupra vietii noastre.
Viata este simpla, dar dintr-un motiv sau altul, am ales sa ne-o complicam si sa ajungem in situatii in care presiunea de a face ceea ce trebuie ne poate determina sa cedam.
Am ajuns sa traim intr-o societate, in care viata este privita superficial, cu un profund dezinteres si o lipsa de intelegere a ei. Ce a deveit mai grav este ca dam vina pe acesta, pentru greselile si neputintele noastre de a lua deciziile corecte. ( Absurd, atata timp cant noi, oameni, formam societatea, asadar ne invinovatim pe noi insine, indirect...).
Si totusi... continuam sa traim in rutina, in nestiinta, in egoism si superficialitate. Cu alte cuvinte... inca nu am invatat sa traim.

3 comentarii:

  1. As putea spune ca sunt uimit de cuvintele si expresiile folostite si coeerenta cu care sunt legate, insa te cunosc si tot ce pot spune este ca, pe zi ce trece devii din ce in ce mai buna, mai inteligenta si desteapta. Tine-o tot asa si vei ajunge departe! :*

    RăspundețiȘtergere