marți, 6 august 2013

Make the most of every moment

Se pare ca sunt 7 miliarde 102 milioane de oameni care traiesc in momentul de ,, acum'', iar ei nu creaza nimic altceva decat haos. Unii alearga speriati catre o tinta necunoscuta, altii se intorc fericiti si impacati acasa. Unii spun minciuni doar ca sa reuseasca sa mai treaca peste o zi, in timp ce altii incearca sa faca fata adevarului. Sunt chiar si oameni guvernati de rau in lupta contra binelui si oameni care se straduiesc sa reziste in fata a ceea ce este rau. 7.102.000.000 de oameni pe Pamant... 7 miliarde de suflete... si uneori nu ai nevoie decat de unul.
Si cat speri ca acel ,, unul'' sa fii tu pentru cineva... si exact acela este momentul in care te gandesti ca oamenii te vor dezamagii. Intelegi si accepti asta, dar incepi sa te intrebi daca nu cumva te vei trezii intr-o dimineata si vei descoperii ca tu esti defapt dezamagirea.
Este mereu simplu, fie spui prea multe, fie nu spui suficient.

Ma gandesc din ce in ce mai des la o imagine din viitor. Un moment in care toate visurile tale se implinesc, cel mai grozav moment al vietii tale. Pe cine alegi sa-ti stea alaturi cand pentru tine totul este perfect? Cine va fii acea persoana asupra careia privirea ti se va atintii intr-o mare de oameni?

Un comentariu: