joi, 21 aprilie 2011

It feels like I'm talkin' 2 myself

Nu e vorba de o perioada mai proasta... doar o perioada in care iti dai seama cine esti, ce poti, cine iti e aproape si mai ales cine te intelege.
Se poate numi si perioada in care toate sunt pe dos, nimic nu iese cum ar trebui si oricat ai incerca sa fie macar ceva bine, ajungi sa inrautatesti lucrurile. Sa nu uitam ca nu vor lipsi criticile, oamenii care isi dau cu parera fara sa stie concret ce se intampla sau modul in care daca nu spui ce te framanta esti criticat sub pretextul ca ,, ti totul in tine si nu este bine''. Ceea ce este mai rau... atunci cand cauti nimic mai mult decat intelegere, cand nu cauti decat un moment in care pur si simplu te descarci... nu vei gasi persoana potrivita asa ca ajungi sa te multumesti cu oricine te asculta. Ehh, e o greseala, vei fi acuzat ca exagerezi, dramatizezi... De parca le-ar pasa...
Este acea parte, ca si in filme, in care totul pare a merge prost si apoi se vor rezolva, de la sine sau datorita tie. Viata bate filmul, asadar ar trebui sa nu fi nimic mai mult decat un visator ca sa crezi asta. Life turns around, pe tot parcursul ei, astazi esti bine, maine ai probleme, poimaine lumea pare sa se destrame, iar urmatoarea zi o duci excelent. 
Nu incerc sa demostrez nimic, doar ca este...dramatic modul in care ne tratam unii pe altii si in special modul in care gandim. Probleme sunt... dar sunt probleme care conteaza si probleme care sunt! Diferenta dintre cele doua este ca cele din urma vor exista mereu, la tot pasul si n-ar trebui sa te afecteze... sunt nimicuri pe scurt, faze, momente de care vei uita peste o luna, sase sau un an. Uitati-va in jurul vostru... merita sa va obositi pentru nimicurile care va afecteaza atat de mult? Viata e mai mult de atat... inseamna mult mai mult si nu sunteti in stare sa vedeti asta! O perioada mai grea si pentru voi lumea se sfarseste... ei bine nu se sfarseste si ghiciti ce? Nu faceti altceva decat sa va departati de cine sunteti voi! Pentru ca astfel de perioade va distrug increderea in sine. Merita?
,, But instead of feeling sorry for yourself, do something about it. Admit YOU got a problem, your brain it's clouded, you pouted long enough. It isn't them it's you, you fucking baby!''
P.S. ,,I don't mean to be mean, but that's all I can be, it's just me!!!''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu