duminică, 3 aprilie 2011

Don't lose yourself

Nu stiu cati dintre voi s-au gandit la acest lucru, insa noi, ca omaneni, suntem nevoiti sa ducem o lupta continua cu noi insine. Zilnic trebuie sa luam anumite decizii, mai mult sau mai putin importante, care ne pot ajuta sau pot fi in defavoarea noastra. Zilnic trebuie sa ne mentinem pe pozitie, sa ramanem cine stim noi ca suntem.
Este greu, este foarte greu sa luam mereu deciziile corecte sau sa nu ne pierdem pe noi, intr-o societate ca aceasta in care suntem nevoiti sa traim, dar ganditi-va ca este doar o alta incercare la care suntem supusi zilnic. Cati dintre voi o trec cu bine?
Cati dintre voi au ramas cine sunt? Cati nu v-ati spus ca trebuie sa ma schimb, chipurile, spre binele meu? Cati v-ati schimbat in bine?
Recunosc ca am fost si eu in aceeasi situatie. Greutatile zilnice, rautatea oamenilor si minciunile acestora ma determinau sa nu-mi mai pese, sa deveni de gheata, sa ma schimb in opusul meu. Acum realizez ca eram patetica, foarte patetica. Asta sunt... cu bune si cu rele, nimeni nu este perfect, dar de ce as vrea sa devin ca restul? Pana la urma defectele, diferentele ne fac speciali, de ce as vrea sa devin ca toti ceilalti? Fara scopuri mari in viata, fara inima, fara constiinta sau fara sentimente? De ce sa aleg calea ce-a mai usoara? Aceea de a ma vinde, de a ma schimba, de a fi cine nu sunt sau de a deveni nimic mai mult decat un ratacitor prin lumea aceasta mare? Prefer sa recunosc ca am gresit, decat sa ma reintorc la acea parte a mea... Nu era nimic corect sau coerent in ceea ce gandeam atunci si cerdeti-ma daca va aflati in aceeasi situatie, peste ani va ve-ti da seama ca aveati o gandire superficiala.
Nu va lasati manipulati de rautatea celorlalti, daca aveti de gand sa va schimbati, sa stiti ca veti ajunge excat ca cei pe care ii disperetuiti!
Cu toate ca sunt adepta proverbului ,, Niciodata nu este prea tarziu'', poate pentru cei dragi voua, pe care i-ati indepartat din confuzia aceasta, din criza aceasta de personalitatea a voastra, pentru acei oamnenii poate fi prea tarziu. Poate aveau nevoie de voi in anuminte momente, cand erati mult prea perocupati de cum sa deveniti cine nu sunteti.
,,Sometimes it's hard, to follow your heart, tears don't meen you loosing, everybody's brussing, JUST BE TRUE TO WHO YOU ARE!''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu