sâmbătă, 14 mai 2011

Fight for all the wrong reasons

Avem toate motivele sa fim fericiti, sa ne bucuram de viata si, totusi, de cele mai multe ori, nu o facem. Avem toate resursele necesare sa luptam si de cele mai multe ori sa invingem, dar, nu le folosim. Putem face absolut tot ce ne dorim si, totusi, nu facem nimic, inafara de a ne lasa prada rutinei.
Este doar vina noastra... De ce sa ne ascundem in spatele expresiilor de genul ,, Nu pot'' sau ,, Timpul le rezolva pe toate'' ori ne spunem in sinea noastra ca ,, Eu nu merit ceva bun, poate nu sunt indeajuns de bun si merit tot ce mis e intampla''. Ei bine... nu puteti... nu puteti sa acceptati ca sunteti in stare sa faceti VOI ceva bun pentru viata voastra. Timpul le va rezolva pe toate, doar atunci cand ve-ti intelege ca totul depinde de voi si ca doar VOI ve-ti putea face ceva cu sitatia in care va aflati, doar voi o puteti schimba. Si nu meritati tot ce vi se intampla, pentru ca nimeni nu merita, dar v-ati gandit ca sunteti pusi la incercare si pierdeti? Nici macar nu luptati, pierdeti prin abandon!
Viata e prea scurta ca sa ne bazam pe lucruri superficiale. Nu avem timp sa ne pierdem pe noi insine sau sa ne ascundem macar pentru o perioada de propiile noastre vieti. ,,Stai drept, drept...'' Treci peste, lupta, traieste, iubeste, simte... ca altii n-o sa o faca pentru tine...
Unele momnete sunt chiar dificile in viata, mai ales cele in care te simti singur... dar asta nu iti da dreptul sa uiti cine esti si de ceea ce esti in stare. In plus, o poti lua de la inceput de cate ori vrei.
Poate pe viitor, nu o mai lungim totul. Acesta este esenta vietii... este scurta! De ce mereu tanjim dupa o clipa de fericire? si suntem dispusi sa induram luni, ani de suferinta? Toate trec, bune, rele... De ce sa le lungim? De ce sa nu descoperim cat mai multe?
Pentru ca luptam pentru obiectivele gresite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu