vineri, 27 mai 2011

Now it's not forever

Este trist ca nu identificam momentele semnificative din viata noastra in clipa in care ele se intampla. Crestem si ne maturizam , multumindu-ne cu anumite idei, ori lucruri, ori oameni si lasam totul asa cum este, fara sa incercam sa ne dam seama daca gresim undeva. Nu realizam cat de tare ne-am dorit o astfel de clipa, iar abia atunci cand a disparut... iti dai seama cat de mult ti-o doreai, cat o iubeai.
Viata e foarte amuzanta... Te poate aduce din extaz in clipe pe care ti-ai dori sa nu el tariesti foarte repede. Iti ofera persoane care sunt alaturi de tine si in acelasi timp ti le poate lua.
Daca te uiti cu atentie poti vedea pe cineva ca si tine. Cineva care incearca sa-si gasesca calea, cineva care incerca sa-si gasesca locul, cineva care incerca sa se gasesca pe sine.
Cateodata este mai usor sa simti sau sa crezi ca esti singurul din lume care se lupta, care este frustrat sau nemultumit... sau care depaseste cu greu un moment, dar acel sentiment este o minciuna. Daca vei gasi curajul sa infrunti toate acestea inca o zi, cineva sau ceva te va gasi si o sa faca totul sa fie mai bine!
Pentru ca toti avem nevoie de putin ajutor cateodata. Avem nevoie de cineva care sa ne amintesca ca nu va fi tot timpul asa greu, sa stim ca cineva este acolo.
Din cand in cand omaenii fac un pas inainte. Se inalta mai presus de ei insisi. Cateodata te surprind si cateodata nu-si gasesc scopul. Daca privesti destul de apropape vei gasi speranta in cuvintele copiilor, in versurile unui cantec sau in ochii pesroanei iubite si daca esti cel mai norocos, acea persoana iti va raspunde cu aceleasi sentimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu