miercuri, 7 septembrie 2011

You've reach the end, beging again now


Este stabilit, deja, faptul ca toata existenta oamenilor pe Pamant se reduce la implinirea destinelor si, implicit, la atingerea fericirii.
Totusi, lupta pe care o ducem zilnic, fie cu noi insine, fie cu ceilalti, fie cu propriul nostru destin ne conduce uneori catre momente dificile, care pentru a fi depasite  necesita  mai multa putere, incredere si energie.
Ajungem, involuntar, sa ne indoim si sa uitam de noi respectiv de visurile noastre, datorita faptului ca inevitabilul ne pune la incercare in moduri dure si aparent nedrepte. Ni se pare normal sa facem fata acestor provocari si sa mergem mai departe, insa de cele mai multe ori alegem sa ne impacam cu suferinta si atat. Numai tinem cont de nimic altceva, ne canalizam energiile doar asupra suferintei si a durerii, nevrand sa schimbam ceva.
Nu acceptam si nu ne gandim la adevarata insemnatate a acestor provocari, doar ramanem blocati in ele de propria noastra vointa. Nu vrem sa intelegem ca rostul lor este sa ne intaresca, sa ne arate unde am gresit si probabil sa ne invete cum sa suportam consecintele propriilor noastre fapte.
Nu doar aici gresim. Ideea este ca toata lumea poate face fata suferintei si durerii. Suntem inzestrati cu acesta putere, pentru ca ,, Dumnezeu ne da doar cat putem duce’’. In zadar, incercam sa demonstram ceva, daca ne complacem intr-o astfel de situatie. Putini sunt, insa, cei care sunt constienti ca pot fi fericiti, chiar si atunci cand totul merge pe dos.
Intr-o astfel de lume, ca cea in care traim acum, adevaratii invingatori accepta si se lupta sa fie fericiti, pentru ca tristetea si suferinta sunt lucruri intalnite prea mult prea des, la oricine. Cati dintre noi putem spune ca avem puterea sa fim fericiti?
Nu vrem sa acceptam ceea ce poate fi bine, ramane, in schimb, blocati in tot ce poate merge prost! 
(Atragem ceea ce gandim.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu