duminică, 20 martie 2011

One moment... Every moment

Niminc nu este intamplator... Totul are un sens, totul se intampla cu anumit scop, iar din aceasta cauza refuz sa cred in termenul ,, coincidenta''. Traim intr-o lume in care fiecare din noi are un destin. In fiecare zi avem de invatat, de descoperit ori de aprofundant cate ceva.
Totusi, ceea ce ma nemultumeste este faptul ca nu toti suntem recunoscatori pentru viata pe care o ducem. In mod tipic noua, ne dorim mereu mai mult, vrem mai mult si nu suntem capabili sa ne gandim ca ,, Asta e tot ce am, sa profit cat inca mai este!''. Va veni si timpul tau... Odata si odata destinul fiecaruia atinge un apogeu, moment in care este posibil ca viata sa ia o intorsatura radicala, sa simtitm ca traim, sa ne simtim importanti, sa contam doar noi... depinde de trairile, sentimentele si modul de gandire al fiecaruia, de a percepe acesta perioada.
Asta nu inseamna ca trebuie sa ne gandim sau sa asteptam doar acel moment! Fiecare clipa traita conteaza... Luati-va putin timp doar pentru voi... Detasati-va putin si ganditi-va cine va e alaturi... cat de bine va simtiti alaturi de persoanele dragi, de cat de bine v-ati putea simti alergand intr-un parc, pierzand timpul pentru a simti totul intens... fara griji, fara stres, fara probleme. Incetati sa cautati scuze, afirmand ca nu va permite timpul... asa cum am spus si intr-o postare trecuta, timpul nu exista... asa ca incepeti sa traiti.
Sunt sigura ca multi sustineti ca aveti o viata mai dificila, mai complicata si daca a-ti avea mai mult poate ati reusi sa va bucurati cum trebuie de fiecare moment, insa ganditi-va ca mereu ne vom dori mai mult... Nicioadata nu ne vom satura sa cerem mai mult chiar si de la noi, trebuie sa fim multumiti cu ceea ce avem... Altfel, vom regreta odata si odata k am lasat viata sa teraca pe langa noi... Ca nu am realizat nimic, inafara de multe ore pierdute la munca, stres si probleme nesemnificative.
 

2 comentarii: